KARBANÁTKY Z OVESNÝCH VLOČEK Pro 2 osoby potřebujeme: 1 čtvrtlitrový hrnek ovesných vloček 1-2 ks vejce 2 ks cibule 1 stroužek česneku špetka majoránky jemná strouhanka na zahuštění sůl mletý pepř olej nebo přepuštěné máslo na smažení Postup přípravy: Ovesné vločky zalijeme hrnkem vody a necháme je […]
Od jara do zimy - poznejte recepty českého venkova, využívejte přírodních zdrojů pro přípravu pokrmů! Tato kniha dýchá teplem domova, tradicemi českého venkova a láskou k dobrému jídlu. Je to klidné zastavení v kuchyni Šárky Škachové, známé autorky blogů gurmanka.cz a dolcevita.blog.cz. Recepty plynou knihou v čase od jara do zimy, využívají zdroje z přírody podle ročních období, zaměřují se i na klasické svátky, jako jsou Velikonoce a Vánoce. Začtení do této knihy vám přinese jak inspirace k vaření, tak příjemné asociace ze života…