Podzimní soutěž 2012 Ohnivý krůtí steak na fazolích a čerstvé zelenině – soutěžní recept č. 15, autor receptu: Jiří Urbášek, http://www.facebook.com/jirkuvjidelnicek Ohnivý krůtí steak na fazolích a čerstvé zelenině Na jednu porci budete potřebovat: 200 g krůtích prsou 100 g červených fazolí (domácích nebo z plechovky) 1/2 červené papriky salátovou okurku […]
Od jara do zimy - poznejte recepty českého venkova, využívejte přírodních zdrojů pro přípravu pokrmů! Tato kniha dýchá teplem domova, tradicemi českého venkova a láskou k dobrému jídlu. Je to klidné zastavení v kuchyni Šárky Škachové, známé autorky blogů gurmanka.cz a dolcevita.blog.cz. Recepty plynou knihou v čase od jara do zimy, využívají zdroje z přírody podle ročních období, zaměřují se i na klasické svátky, jako jsou Velikonoce a Vánoce. Začtení do této knihy vám přinese jak inspirace k vaření, tak příjemné asociace ze života…