Pořad Sama doma: Malé vaření – zdravé recepty – Šárka Škachová
PRESS
Student Agency – Časopis Žlutý
Houbař
Můj Šťastný Život
RÁDIO
DALŠÍ SPOLUPRÁCE
FARMÁŘSKÉ TRŽŠTĚ PRAHA
ZAHRADNÍ PECE AMPHORA
PORTFOLIO
S mými texty a fotografiemi se můžete setkat i v tisku.
Kuchařská kniha – Rande s gurmánkou v české kuchyni
Kalendáře na rok 2011 z edice Rande s gurmánkou jsou v prodeji
Na rok 2011 bylo vytvořeno několik verzí stolních kalendářů, např. “Sladký rok 2011”; “Rande s gurmánkou 2011 – mix receptur” a měsíční kalendář vázanka.
Kalendáře na rok 2012 jsou v tisku a můžete se na ně těšit v druhé polovině letošního roku
Stolní kalendář na rok 2010 (54 receptů + fotografie) – č. 1
Stolní kalendář na rok 2010 (54. receptů + fotografie) – č. 2
Kalendáře na rok 2012 – jdou do tisku / vyjde 1. mix receptur na celý rok, 2. sladké recepty na celý rok, 3. koktejly a míchané nápoje/
ČESKÝ ROZHLAS Praha – Pastel de primavera con heuvos
http://www.radio.cz/es/rubrica/cocinamos/pastel-de-primavera-con-huevos
Naše voda – poskytnuté foto pro článek o jezeru Como
Svět potravin – právě vyšlo 05/2011 – Chřestová renesance – náhled do časopisu
Svět potravin (redakční činnost) – vyšlo – nosné téma – Kozí sýry – náhled do časopisu
MF DNES – Co se jí o Vánocích ve světě – vyjde 3.12.2010 v příloze v regionu Praha
MF DNES – zajímavé info o čokoládě. Vyšlo 26.11.2010 v příloze Vánoce v regionu Praha
Životní Styl – Na návštěvě v kuchyni Šárky Škachové – uveřejněno 13.8.2010
Nakladatelství FRAUS , s. r. o. – zakázková výroba fotografií pro interaktivní školní učebnice
EKONOM – Jídlo jako výnosný kšeft / GASTROTREND – Jídlo jako výnosný kšeft
TÝDEN.cz – Rubrika rande s gurmánkou
TÝDEN 16/2010 (vyšlo 19.dubna 2010) – Jídlo, náš nový sex – (příspěvek k tématu))
MF Dnes – magazín Gourmet – Tajemství svařeného vína (strana 30)
MF Dnes – Ona dnes – Velikonoční koláč (vyšlo 31.března 2010)
MF Dnes – Ona dnes – Klasické i netradiční zavařeniny / Křupavá švestková zavařenina (vyšlo 3.července 2009)
BARLIFE magazín – exkluzivní specializovaný dvouměsíčník zaměřený především na gastronomii a mixologii – spolupráce na tématu “neřesti české gastronomie” (vyšlo v létě 2009)
MF Dnes – Ona dnes – Dobré rady, aby vaše cukroví mělo šarm a půvaby (vyšlo 19. prosince 2008)
MF Dnes – Ona dnes – 7 ženských divů světa (vyšlo 12/2011)
Lidové noviny – Zavařování není jenom pro babičky
Lidové noviny – Komu by dnes císař uťal hlavu? – (vyšlo 8. srpna 2008, u příležitosti zahájení OH v Pekingu)
Pravidelně přispívám do mykologického měsíčníku Houbař, kde mám k dispozici 2 strany A4 pro své texty a fotografie (členství v redakční radě)
DIAstyl – samostatná příloha kuchařka – Čokoládové Vánoce (listopad 2010)
DIAstyl – samostatná příloha kuchařka – V království sýrů (září 2010)
DIAstyl – samostatná příloha kuchařka – Houbová kuchařka s trochou houbařské latiny (červenec 2010)
DIAstyl – samostatná příloha kuchařka – Kouzlo bylinkové zahrady (květen 2010)
DIAstyl – samostatná příloha kuchařka – Tajemství polévkové mísy (březen 2010)
DIAstyl – samostatná příloha kuchařka – Všechny placky světa (29 stran A5)
DIAstyl – samostatná příloha kuchařka – Vánoce ve světě
DIAstyl – samostatná příloha kuchařka – Ryba domácí je doma v Třeboni (září 2009)
DIAstyl – samostatná příloha kuchařka – Na zdravou notu aneb udělejte si z jídla lék
DIAstyl – samostatná příloha kuchařka – Máte vkus? Ukousněte si z jara co největší kus (květen 7. 5. 2009)
DIAstyl – samostatná příloha kuchařka – Bramborová kuchařka – bramborovvý román (únor 4. 2. 2009)
DIAstyl – samostatná příloha kuchařka – Vánoční kuchařka (listopad 21. 11. 2008)
Křížovky pro kuchaře (vyšlo v roce 2008)
Velký rozhovor pro Blog.cz a soutěž o kuchařské knihy a kalendáře
Co napsal Blog.cz o blogu www.dolcevita.blog.cz? Tolik chvály si asi nezasloužím 🙂
Bylo napsáno jinde:
Pan Cuketka (kmotr mé knihy) ji představuje
Na rande do kuchyně
Kuchařky a chuťopisy (vyšlo v LN)
Fenomén českých foodblogů
Měsíc čtenářů (a kuchařek?)
Podpora vařících vegetariánek
Pochválená domácí sekaná
Správně vyladěná rajská omáčka
Soutěž o Rande s gurmánkou u ChilliJulie.cz
Spolupráce s internetovým magazínem Dokonalé ženy (členství v redakční radě, spolupráce na rubrice Gurmánka aneb hříšné chutě)
Babinet.cz – Na rande do kuchyně se Šárkou
V diskuzi pod článkem Česká kuchyně v moderním pojetí
Rádio Impuls opakovaně vykrádá foodblogy
Stránka se průběžně doplňuje.
Pokud se chcete na něco zeptat, obraťte se prosím na mě emailem – info@gurmanka.cz nebo gurmanka@gurmanka.cz , event. gurmankacz@seznam.cz
Všechna práva vyhrazena. Bez předchozího svolení není možno zde zveřejněné texty a fotografie kopírovat či jinak rozšiřovat ke komerčním účelům.