Vždycky mě zajímalo, jak asi voněl chléb pečený v dobře vytopené peci? Měl zvonivou kůrku a voněl dřívím? Jak se odhadla teplota pece vhodná k pečení?
Když mě něco zajímá, tak to musím zkusit. Ve vlastnoručně vytopené peci jsem upekla chléb, pizzu i masové pochoutky a o recepty se zde na blogu s Vámi ráda rozdělím.
Vyzkoušené recepty:
PIZZA MARGERITA / PIZZA NAPOLETANA / DOMÁCÍ TĚSTO NA PIZZU / PEČENÍ V PECI
Jak objednat mou kuchařskou knížku? Pokud máte zájem nahlédnout do mé kuchařské knihy „Rande s gurmánkou“ nebo si ji zde objednat, bude mi ctí a potěšením.
Tak to je neco
Gratuluji
;)))))))))
Marková:
Děkuji 😉
Mrzí mě, že mi kurs utekl. O takové peci uvažuji k nám na chalupu a nemám žádné zkušenosti. Pěknou neděli přeji z ValMezu.
Kopretina:
Pec je báječná! Měla jsem ji na zkoušku, ale absolutně jsem se pro ni nadchla. Peče se v ní jedna báseň. Na chalupu ideální. Já mám doma veliká kachlová kamna, tak je trochu problém, kam by pec měla přijít, proto zatím přemýšlíme a plánujeme. Zdravím do V. Meziříčí 🙂
Chleba ze zahradní pece? To je super nápad tak jako naši předkové pekli v pecích venku. Máš opravdu bezva blog Jirka.
Já jsem chtěla docela dlouhou dobu po manželovi, aby mi koupil domácí pec na pečení, ale nakonec jsem to úplně přehodnotila – hlavním důvodem totiž bylo pečení pizzy v peci, ale když jsem zjistila, že to jde báječně i na grilu s příslušenstvím od https://www.grilguru.cz/pizza-kameny-a-prislusenstvi , tak nebylo nutné nic dokupovat 🙂